24 april!

Var ju hos shettisarna idag för första gången på 107 dagar.. höhö! Dom var inte alls tjocka faktiskt, nästan smala :o Lena (ägaren) hade bantat dom riktigt bra, nu är dom smala shettisar. Helt och hållet smala blir ju alrig shettisar men dom är på god väg till att bli shettissmala (y) Men iallafall, vi tog in Balder och Sune till att börja med, masserade galet mycket med en sån där bra hårborttagningsborste (förstår ni då?) :p De tyckte att det var jätteskönt, sen borstade vi dom lite och så gick vi ut en promenad i skogen. Blev bara grimma och grimskaft, dom har ju knappt gått något sen vi var där sist+ att alla var nyverkade och därför lite småömma "/ När vi kom in i skogen så blev de små jättepigga och glada, gick kanske en promenad på 10 minuter. Övade att gå över en träbock också eller hur man nu ska beskriva det, ni ser den på film lite längre ner. Balder gick över utan problem, han litar så bra på en. Sune vägrade däremot, till slut fick han gå på sidan. Vi vill få upp självförtroendet på honom först och då kanske han vågar göra mer sen :)

Släppte ut dom två i hagen, lena hade redan tagit in fenja då hon blev lite orolig över att vara ensam. Så vi borstade henne också, hon var lite tjurig och försökte trycka upp en mot väggen lite smått några gånger. Varnade och så flertal gånger. Men det gick bra ändå, sen tog vi ut henne på en promenad hon med. Sofia agerade fotograf med min lilla amatörkamera och jag promenixade med fenjis :) Gick samma runda med henne som dom andra, hon var pigg och glad. Lite ömfotad men sålänge vi gick på mjukt underlag så gick det bra. Gick över den där träbocken med henne med, först var hon väldigt försiktig framåt och vågade inte riktigt. Men efter lite övertalning och hon hade "känt" om den skulle hålla så gick hon upp på den. Innan det stod hon bergsgeten, haha! :p Övade lite buga med henne också, det satt perfa-lerfa vilket vi blev riktigt förvånade över. Då vi inte har varit där på eeeeeeeeeeeeeeeeeeevigheter :o Knatade sen hem med henne och så släppte vi henne i hagen. Mysig pysig dag i solen :)

Här är några bilder+ film från dagen (:























107 dagar senare..

Hejhej!

Jag vet att vi har varit uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurusla på att uppdatera här, höhö! Men vi har inte haft tid att åka till de små tjockisarna, tyvärr. Men idag är det hur underbart väder som helst, solen skiner och det är 8 grader ute vilket är naaaaaaaaaajs (y) Ska fixa oss lite nu och sen pallra oss iväg till dom små liven :) Får vi se hur feta dom har blivit sen sist vi var där, hehe. Tyvärr så är sofias kamera hemma men jag tar med mig min lilla rosa så det blir nog några filmer förhoppningsvis! Uppdaterar efteråt :)


RSS 2.0